Unde pot fi depuse cererile pentru eliberarea gratuită a abonamentelor RATC

509
Unde pot fi depuse cererile pentru  eliberarea gratuită  a abonamentelor RATC - ratc-1539701666.jpg

Articole de la același autor

 

Începând cu data de 22 octombrie și până pe 20 noiembrie, de luni până vineri, între orele 9.00 și 14.00, au loc înscrierile pentru acordarea de facilități la transportul public de călători beneficiarilor din municipiul Constanța.

Cetățenii care au dreptul la abonamente RATC gratuite sunt persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri, pensionarii cu pensii de până la 1.600 de lei inclusiv și persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri.

Ca și până acum, actele necesare în baza cărora vor fi eliberate permisele de călătorie gratuită sunt următoarele: cerere și declarație pe propria răspundere; act de identitate (copie și original); cupon de pensie (copie xerox).

Cererile și declarațiile pe propria răspundere pentru acordarea permiselor de călătorie gratuită pot fi ridicate, completate și depuse în cluburile pentru pensionari de pe strada Aurora nr. 2, bl. PF1, Complex Tomis III (Piața Veche), strada Dezrobirii, nr.123, bl. IS3, strada Duiliu Zamfirescu, nr. 4, strada Egretei, nr. 2. Totodată, acestea pot fi duse pe bulevardul Tomis, nr. 211, bl. TS6B, strada Cișmelei nr. 16, bulevardul Al. Lăpușneanu, nr. 66, bl. LE9, strada Brizei, bl. FD3, strada Ștefan cel Mare, nr. 79, parter, strada Zorelelor nr. 69 bis și strada Mangaliei nr. 86 A. (M.Ș.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4955 secunde