Ultima zi de vară, astăzi, la Constanța. De mâine, se instalează toamna

308
Ultima zi de vară, astăzi, la Constanța. De mâine, se instalează toamna - vremea3-1537710403.jpg

Articole de la același autor

Vremea deosebit de caldă din primele trei săptămâni de toamnă este pe cale să se schimbe. Meteorologii anunță o răcire bruscă în zilele următoare, pe fondul instalării deasupra țării noastre a unui val de aer polar.

Astăzi, însă, ne bucurăm încă de temperaturi de vară, în ciuda câtorva nori răzleți și a câtorva rafale de vânt. Maxima termică va atinge 29 de grade Celsius. Peste noapte, totuși, va fi preponderent înnorat și termometrele vor indica minimum 12 grade.

Mâine, va fi mult mai frig, cu valori termice cuprinse între 9 și 18 grade. Cerul va fi parțial acoperit de nori, dar vântul se va mai domoli și va sufla moderat, dinspre nord-vest. Miercuri, rămân aceleași valori termice, dar va fi mai mult senin, iar de joi deja începe să se mai încălzească și se vor înregistra 19 – 20 de grade pe timpul zilei și 11 - 12 grade noaptea.

Sfârșitul de săptămână aduce temperaturi și mai plăcute, chiar de 22 de grade, și soare aproape pe tot parcursul zilei. Totuși vor fi valori normale pentru această perioadă a anului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end,  la Constanța
Sâmbătă, 01 Septembrie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end,  la Constanța
Vineri, 31 August 2018
Stire din Social : Temperaturi caniculare, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.657 secunde