Mai multe ştiri online:

Turiștii pot obține ghidul Constanței prin intermediul unei aplicații

Ştire online publicată Miercuri, 11 Iulie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Aniversarea celor o sută de ani de România le aduce constănțenilor, dar și turiștilor, un ghid al orașului, disponibil prin aplicația gratuită „CiTy TOUR Constanța”. Ghidul text și audio vă va purta prin călătoria celor o sută de obiective turistice de vizitat din Constanța: Gara Maritimă, Cuibul Reginei, Farul Genovez, Moscheea Carol I, Cazinoul, muzeele, dar și multe alte atracții, care sunt disponibile pe orice telefon cu sistem de operare Android, prin aplicația „CiTY TOUR Constanța”. Aceste obiective turistice din Constanța și stațiunea Mamaia sunt cele prezentate și în harta CiTy TOUR,  lansată de Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța, la începutul săptămânii trecute.


Aplicația a fost dezvoltată de RATC Constanța împreună cu Comunitatea Elenă „Elpis” Constanța și Uniunea Armenilor din România Sucursala Constanța. 


Pașii sunt simpli. Practic, oricine urcă la bordul autobuzelor etajate CITY TOUR se poate conecta gratuit la internet prin rețeaua wi-fi din mijloacele de transport în comun.  Alegeți rețeaua wi-fi RATC_Constanța și scanați codul QR de pe spătarul scaunului din față sau căutați direct aplicația în „Magazin Play”.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7436 secunde