Târguri de consultanță educațională și de universități din străinătate, la Constanța

258
Târguri de consultanță educațională  și de universități  din străinătate, la Constanța - targeducational-1537891662.jpg

Articole de la același autor

Elevii de clasa a XII-a care se pregătesc de admitere la facultate și iau în calcul inclusiv universitățile din străinătate au șansa de a afla oferta acestora chiar aici, la Constanța. Hotelul Ibis găzduiește, mâine, primul târg de consultanță educațională din acest an școlar. Evenimentul este organizat de IntegralEdu și se va desfășura între orele 11 și 17. 


Universități din străinătate, licee de elită și centre de limbi străine vin în România pentru a discuta direct cu cei interesați să afle care sunt programele de studiu potrivite fiecăruia, bursele și metodele de finanțare care pot fi accesate și care sunt pașii care trebuie parcurși pentru a fi admiși la instituțiile dorite, oriunde în lume. 


De asemenea, pe 13 octombrie, Hotel Ibis Constanța devine punctul de întâlnire al celor mai importante universități internaționale cu cei interesați de oportunitățile de studiu în România sau în străinătate, cu ocazia celei de-a XXIII-a ediții RIUF - The Romanian International University Fair. 


Peste 40 de expozanți din Europa și America s-au pregătit de întâlnirea cu tinerii români, dornici să afle informații despre cele mai bune programe de studiu din România și din străinătate. Vizitatorii vor putea afla informații despre cele 4.500 de programe de studiu, licență, masterat, doctorat, puse la dispoziție de universitățile care vor participa la târg. 


Mai mult, ei pot afla mai multe despre sursele de finanțare, procedurile de aplicație, dar și despre fonduri de burse de peste trei milioane de euro oferite pentru studiul din Marea Britanie, Germania sau Olanda, pentru studenții români.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 5.0414 secunde