Tânărul care a ars în incendiul de la Piatra Neamț a murit la spital în Belgia. Reacția ministrului Sănătății

215
Tânărul care a ars în incendiul de la Piatra Neamț a murit la spital în Belgia. Reacția ministrului Sănătății - incendiu19910700-1541711893.jpg

Articole recomandate

Alexandru Băiașu, tânărul care a ars în incendiul de la Piatra Neamț, a murit la spitalul din Charleroi, Belgia, unde fusese transferat, informează RomâniaTV. Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a spus că medicii au făcut tot ce au putut pentru tânărul ars.

UPDATE Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, joi seară, referitor la cazul tânărului cu arsuri din Piatra Neamț care a murit într-un spital din Belgia, că s-a făcut "tot ce s-a putut", însă starea pacientului a fost foarte gravă. Pintea afirmă că, îîn trei-patru luni, va exista o aplicație pentru a se ști în timp real numărul disponibil de locuri în secțiile de Tarapie Intensivă ale spitalelor din București, dar și în marile centre universitare.

"Eu cred, nu cred, sunt sigură că s-a făcut tot ce s-a putut. Inclusiv transferul s-a făcut în momentul potrivit, în momentul în care medicii din Belgia și-au dat acordul, pentru că ei au spus: «Acum puteți să-l trimiteți». Din păcate, el a avut arsuri pe o suprafață mare a corpului, starea sa era destul de gravă în momentul în care a fost transportat", a declarat Sorina Pintea, joi seară, referitor la tânărul cu arsuri din din Piatra Neamț care a murit într-un spital din Belgia, potrivit News.ro.

Sursa: romaniatv.net 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9919 secunde