Sute de tineri s-au întrecut la Festivalul de dans sportiv de la Medgidia

321
Sute de tineri s-au întrecut la Festivalul  de dans sportiv de la Medgidia - dans-1537808155.jpg

Articole de la același autor

Sute de dansatori din întreaga țară s-au întrecut în talente, în weekend, la Medgidia, cu ocazia desfășurării celei de-a doua ediții a Festivalului de Dans Sportiv. Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Medgidia, în colaborare cu Clubul de Dans Sportiv "Ritmo del Mar", sub egida Federației Române de Dans Sportiv. La competiție au participat toți dansatorii amatori sau profesioniști cu vârste cuprinse între patru și 35 de ani. La secțiunea perechi s-au înscris peste 150 de cupluri de dansatori, înregistrându-se peste 400 de participanți la competiție.

Juriul a fost prezidat de Dmytro Strelnyk, alături de observatorul federal Alfred Schieb, directorul de concurs Adrian Nedelcu și alcătuit din arbitrii oficiali: Gheorghe Răducan, Mihai Petre, Virgil Boroș, Tina Grigore, Paul Voicu, Dorel Bâgiu, Valentin Butanche, Dan Marina, Horia Fulică, Iulian Ghencea, Raluca Ivan, Valentina Toth, Adrian Oprea, Romeo Tănasă, Andreea Dragnea, Andrei Duca, Iulian Tenie, Dan Frumușanu, Gabi Nedea, Ioana Cristescu, Alina Filipescu, Sever Vuap, Paul Cursaru, Cosmina Drăgan și Marina Crăciun.

Probele de dans cha-cha, vas lent și vienez, tango, slow fox, quick step, samba, rumba, paso doble și jive au respectat în detaliu regulamentele Federației Române de Dans Sportiv privind ținuta, figurile, vârsta și clasele valorice. La final, eforturile finaliștilor competiției au fost răsplătite cu medalii, diplome și cupe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4509 secunde