"Sunt foarte multe controale în sistem, lumea e stresată!"

302

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, astăzi, că i s-a reproșat că sunt foarte multe controale în sistem, iar "lumea este stresată", adăugând că va continua să meargă prin spitale fără să anunțe.

"Mi s-a reproșat că sunt foarte multe controale în sistem, că lumea este stresată. Da, așa vreau să fie! Vom continua să facem aceste lucruri pentru că până la urmă este nevoie să punem pe primul plan și nu doar la nivel declarativ siguranța pacientului. Am început mai demult să vizitez spitalele din țară și voi continua să fac acest lucru. La început, mergeam incognito, pentru că nu eram recunoscută, acum sunt recunoscută, deci mă duc fără să anunț pe nimeni", a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea, într-o conferință de presă susținută la Spitalul Universitar de Urgență București.

Ea a explicat că sunt niște reguli care trebuie respectate de cei implicați în sistemul de sănătate.

"Sunt niște reguli pe care trebuie să le respectăm cu toți cei implicați în sistemul de sănătate. Se discută despre reformă, nu știu ce să reformăm, pentru că dacă nu aplicăm regulile pe care le avem acum, nu vom ști ce nu merge și ce avem de făcut pe viitor. E timpul să respectăm ceea ce avem, urmând ca apoi să reformăm ceea ce cu adevărat nu merge", a punctat Sorina Pintea, citată de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4774 secunde