Subvenții pentru studenți la cămine și cantine

189

Articole de la același autor

Ministrul Educației Naționale, Valentin Popa, s-a întâlnit, la sfârșitul săptămânii trecute, cu o delegație a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, condusă de președintele acesteia, Marius Deaconu. Cu acest prilej, au fost abordate subiecte de actualitate privind facilitățile acordate studenților, precum și teme legate de asigurarea calității învățământului superior.

Reprezentanții ANOSR au lansat propunerea, aceasta fiind agreată, de principiu, de către ministrul Educației, de a modifica legislația în ceea ce privește acordarea ajutorului în vederea stimulării achiziționării de calculatoare, atât în materie de criterii de eligibilitate, cât și la acordarea subvenției propriu-zise. În ceea ce privește studenții etnici români, a fost adusă în discuție posibilitatea măririi burselor acordate acestora, precum și posibilitatea de a cumula diferitele tipuri de burse.

La inițiativa ANOSR, ministrul Educației Naționale și-a afirmat deschiderea față de elaborarea unui proiect de metodologie privind acordarea subvențiilor pentru cămine și cantine studențești. De asemenea, a fost menționată și posibilitatea realizării unor modificări legislative în ceea ce privește alocarea subvențiilor pentru transportul local în comun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3756 secunde