Studenți mediciniști din toată țara, în tabără la malul Mării Negre

302
Studenți mediciniști din toată țara, în tabără la malul Mării Negre - tabara-1503419325.jpg

Articole de la același autor

Ajunsă la ediția a XI-a, tabăra "Black Sea Medical Adventure", ce se desfășoară la malul Mării Negre, la Costinești, în perioada 24-31 august, a devenit unul dintre cele mai importante evenimente non-academice ale lumii medicale studențești, ce își propune să reunească, la nivel național, comunitatea studenților din domeniul medical.

Calitatea training-urilor și a workshop-urilor, precum și colaborările instituționale constante au asigurat, an de an, participarea a peste 60 de studenți din 12 centre universitare din țară, dar și din Republica Moldova.

În cadrul taberei de formare, ce se desfășoară la malul mării, studenții mediciniști vor învăța noțiuni de prim ajutor (în caz de accident, înec, diverse situații de urgență), vor deprinde aptitudini clinice prin aplicații pe simulatoare medicale, dar vor avea parte și de educație non-formală, susținute de trainerii Federației Asociațiilor Studenților la Medicină din România. La sfârşitul celor șase zile de aplicaţii practice şi cursuri, participanţii vor lua parte la un concurs cu temele prezentate în zilele anterioare, unde vor fi evaluați de formatori autorizați.

În cadrul festivității de închidere a taberei, toți cei prezenți vor primi diplomă de participare, iar pentru ocupanții locurilor 1, 2 și 3 sunt pregătite numeroase premii, seara urmând să se încheie cu o petrecere în aer liber. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4042 secunde