Străinii caută români pentru a le culege căpșunile

136
Străinii caută români pentru a le culege căpșunile - eures1-1507736142.jpg

Articole de la același autor

Spațiul Economic European vine săptămâna aceasta în întâmpinarea șomerilor, prin intermediul rețelei Eures, cu noi oferte de muncă, cele mai multe fiind valabile în Spania. Aici, patronii sunt în căutare de muncitori necalificați, în mod special pentru cules căpșuni.

O ofertă generoasă ca și număr de locuri de muncă este valabilă și în Malta, unde este mare nevoie de șoferi de autobuz, în Marea Britanie, pentru muncitori în fabrică, asistenți medicali, dar și îngrijitori de persoane la domiciliu.

În schimb, în Germania, angajatorii înregistrează un deficit de bucătari, ospătari, recepționeri, muncitori în construcții din beton armat, programatori jocuri etc. Persoanele care vor să-și găsească de lucru în Cehia pot opta pentru posturi de șoferi de autobuz, șlefuitori, pilitori, electricieni. Ca de obicei, ofertele scad ca și diversitate a posturilor în Slovacia, Finlanda și Luxembourg.

Ca și până acum, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5871 secunde