Specialistul în dermopigmentare Cerasela Brumă, cadou de sărbători bolnavelor de cancer

1392
Specialistul în dermopigmentare Cerasela Brumă, cadou de sărbători bolnavelor de cancer - jos-1544959592.jpg

Articole recomandate

Ce femeie nu-și dorește să fie frumoasă tot timpul? Să te trezești dimineața și să ai sprâncenele conturate, ochii mai accentuați și mai frumoși, ca și când ai fi machiată, buzele roșii sau roz...Ce femeie nu ar vrea să arate bine la orice oră din zi și noapte? Acest lucru poate fi posibil în ziua de azi datorită micropigmentării, o procedură care constă în inserarea unor pigmenți la nivelul pielii, cu ajutorul unor aparate special concepute.

Micropigmentarea se face la buze, pleoape și sprâncene, având atât scop estetic, cât și de a corecta unele imperfecțiuni, cum ar fi o cicatrice, fire de păr lipsă în cazul sprâncenelor. Totodată, acesta este un machiaj semipermanent indicat nu doar femeilor cărora le place să arate impecabil tot timpul, dar și celor care au avut ghinionul de a fi fost diagnosticate cu cancer și care și-au pierdut părul.

După ce mult timp au suferit și au crezut că viața lor este distrusă, acum, aceste bolnave de cancere din județul Constanța își pot găsi o mică alinare în mâinile unei tinere din Constanța, care a avut ideea de a le readuce nu doar zâmbetul pe buze, dar și frumusețea de odinioară, pierdută în urma chinuitoarelor ședințe de chimioterapie.

Specialist în dermopigmentare, Cerasela Brumă a decis să ajute femeile care suferă de cancer, care în urma chimioterapiei și-au pierdut sprâncenele și părul, pentru că, dacă părul din cap îl poți acoperi cu o căciulă, o pălărie sau o perucă, lipsa sprâncenelor poate fi ascunsă mult mai dificil. Tocmai de aceea, ea s-a gândit să le ofere acestor doamne și domnișoare bolnave un motiv pentru a zâmbi atunci când se privesc în oglindă și să se poată admira, din nou.

"În luna cadourilor și a dorințelor ne continuăm campania prin care vrem să oferim cât mai multe zâmbete doamnelor și domnișoarelor care se expun chimioterapiei. Puteți alege una dintre următoarele proceduri: sprâncene, ochi, buze și areola mamară, realizată cu pigmenți medicali de înaltă calitate pentru cele mai bune rezultate. Singura condiție este prezentarea unei dovezi care să ateste tratamentul chimioterapeutic, la vizita în cabinetul nostru sau online. Vă așteptăm să ne contactați pentru programarea procedurii alese, prin-tr-un mesaj privat sau puteți suna la 0729 287 971", a declarat Cerasela Brumă.

Pentru cele care nu sunt la curent cu aceste proceduri de înfrumusețare, micropigmentarea buzelor corectează forma și conferă o culoare superbă, de lungă durată. În plus, vă veți bucura de un efect de volum al buzelor. În cazul machiajului semipermanent, schimbarea de look este evidentă, iar calitatea serviciilor oferite de către specialist este dată și de pigmenții medicali de înaltă calitate pe care-i folosesc în proceduri.

În cazul femeilor care aleg să-și refacă areola mamară, acest lucru se va face după o mastectomie, adică îndepărtarea chirurgicală a glandelor mamare, care este cea mai frecventă intervenție în tratamentul cancerului de sân.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1963 secunde