Simona Halep și Ciprian Marica, împreună. Iată motivul emoționant

318
Simona Halep și Ciprian Marica, împreună. Iată motivul emoționant - halepsimarica18522500-1520886080.jpg

Articole recomandate

Mai mulți sportivi români celebri, printre care Simona Halep, Cristian Chivu, Cosmin Contra, Gică Craioveanu și Ciprian Marica se implică pentru a le oferi șansa îndeplinirii unui vis copiilor aflați în dificultate, scrie realitatea.net


Cei cinci apar într-un videoclip al Campaniei Jeans4Dreams, care își propune să ofere șansa la tratament și îngrijire pentru cei peste 100 de micuți de la Fundația Copii în Dificultate. Orice sumă contează! Și tu poți să-i ajuți cu 2 euro pe acești copii, trimițând prin SMS mesajul DONEAZĂ la 8836.

Mesajele de susținere ale Simonei Halep și ale fotbalistilor Cristian Chivu, Cosmin Contra, Gică Craioveanu și Ciprian Marica au fost proiectate aseară, cu ocazia avanpremierei celui mai recent film al regizorului Corneliu Porumboiu, Fotbal Infinit. La evenimentul care a avut loc la Cinema Muzeul Țăranului Român, au participat personalități precum actrița Catrinel Menghia (Marlon), fostul arbitru Adrian Porumboiu și fotbaliștii Marius Lăcătuș, Miodrag Belodedici, Ciprian Marica, cinefili și jurnaliști.

"Sunt Simona Halep și susțin campania Jeans4Dreams", este mesajul Simonei Halep, numărul 1 mondial în clasamentul WTA. La rândul lui, selecționerul României, Cosmin Contra, arată că susține campania în favoarea copiilor aflați în dificultate. Și fostul vârf al Naționalei, Ciprian Marica, transmite un mesaj simplu și direct: "Implică-te și tu. Ajută-i! Și donează!".

La rândul lui, fostul căpitan al Naționalei, Cristian Chivu, tată a două fetițe, a ținut să transmită mesajul "Susțin campania Jeans4Dreams, o campanie pentru copiii în dificultate", iar Gică Craioveanu a completat: "Îmi face o mare plăcere să pot ajuta".

Campania Jeans4Dreams își propune să îi ajute pe copiii care suferă de boli incurabile ori în faze terminale, infestați cu HIV/SIDA, cu tulburări din spectrul autist sau abandonați. Pentru acești copii contează fiecare clipă de bucurie, fiecare vis împlinit.

Și tu poți să-i ajuți pe copiii aflați în dificultate, trimițând mesajul DONEAZĂ prin SMS la 8836, pentru a sprijini cu 2 Euro Fundația CID sau donând în contul RO60BRDE426SV39194474260 BRD. Orice sumă contează!

Fundația Copii în Dificultate (CID) a fost fondată în anul 1990. Resursele financiare provin din ajutoare și donații venite din partea susținătorilor din Marea Britanie, prin intermediul CID UK și din România.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Stire din Sport : Tenis / Simona Halep s-a retras de la Doha
Pagina a fost generata in 0.3747 secunde