Sfaturi de la polițiști, pentru o vacanță fără probleme

196
Sfaturi de la polițiști, pentru o vacanță fără probleme - sfaturidelapolitisti-1534681169.jpg

Articole de la același autor

Pe litoral încă este aglomerație mare, așa că reprezentanții Poliției Române ne recomandă să fim precauți și să avem grijă de copiii care ne însoțesc. Iată câteva sfaturi de la polițiști, pentru o vacanță fără probleme. 


La plajă, aveți grijă de bunurile pe care le aveți asupra dumneavoastră și nu le lăsați în atenția unor persoane cunoscute întâmplător. Fiți în permanență atenți la copiii care vă însoțesc și nu îi lăsați să stea la soare la orele amiezii sau fără cremă de protecție. 


Țineți cont de steagul arborat de salvamari și respectați indicațiile și semnalele acestora. Dacă observați o persoană în pericol de înec, anunțați de îndată salvamarii - intervenția lor, calificată și la timp, poate salva o viață! 


Nu cumpărați alimente, băuturi sau alte bunuri de la comercianți neautorizați. 


Când participați la festivaluri și înnoptați în cort, alegeți să campați în stații de campare special amenajate. Dacă vă îndepărtați de locul în care ați poposit, nu lăsați bunuri de valoare în interior. Dacă vă deplasați cu mașina în zone în care se organizează manifestări publice, respectați indicațiile polițiștilor rutieri, lăsați vehiculele în parcări sau, pe timpul nopții, în zone iluminate. Nu păstrați în autoturisme, la vedere, bunuri de valoare. 


Înainte de a porni într-o călătorie mai lungă cu autoturismul, verificați starea acestuia, stabiliți cu exactitate traseul și asigurați-vă că aveți documentele obligatorii la dumneavoastră. Nu porniți obosiți la drum, folosiți centura de siguranță și, când e cazul, scaunul pentru copii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5186 secunde