Servicii gratuite pentru șomerii din Constanța

396
Servicii gratuite pentru șomerii din Constanța - servicii-1553101503.jpg

Articole de la același autor

Informarea și consilierea profesională fac parte dintre măsurile care vizează creșterea șanselor de ocupare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă. La Constanța, acest lucru este posibil prin intermediul specialiștilor Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM). 


Ei spun că aceste servicii sunt acordate în mod gratuit persoanelor în căutarea unui loc de muncă și au ca scop furnizarea de informații privind piața muncii și evoluția ocupațiilor; profilarea și încadrarea în nivelul de ocupabilitate; dezvoltarea abilității și încrederii în sine a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, în vederea luării de către acestea a deciziei privind propria carieră. 


Totodată, se face îndrumarea pe parcursul procesului de integrare socioprofesională la noul loc de muncă. Ca urmare, persoanele cărora le-a fost stabilit nivelul de ocupabilitate greu și foarte greu ca urmare a profilării pot beneficia de serviciile prevăzute după încadrarea în muncă pe o perioadă de maximum trei luni, cu acordul angajatorului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Ianuarie 2019
Stire din Social : Prime de relocare pentru șomeri
Pagina a fost generata in 0.4918 secunde