Se oprește curentul. Care sunt zonele afectate

277
Se oprește curentul.  Care sunt  zonele afectate - curent2-1539617066.jpg

Articole de la același autor

Și astăzi, 16 octombrie, vom rămâne fără curent electric. Situația se datorează unor lucrări anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare ale SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța. Reprezentanții instituției anunță pe această cale întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor în municipiul Constanța, pe aleea Magnoliei, dar și în Eforie Sud (strada Mărăști), între orele 8.00 - 16.00.

Și consumatorii localității Moșneni, cu domiciliul pe strada Alexandru Lăpușneanu vor fi afectați de această măsură, în intervalul 8.00 - 18.00. Nici locuitorii orașului Hârșova (străzile Plantelor, Viitorului, Eternității și Rozelor) nu vor avea curent între orele 9.00 și 18.00, la fel cum nici cei din orașul Medgidia, mai ales cei din localitatea Movilița (străzile Brândușei, Liliacului, Macilor, Grâușorului, Trandafirului, Eroilor și Constanței).

În aceeași situație se vor afla, între orele 9.00-17.00, și persoanele care au domiciliul în localitatea Lanurile, mai exact cele de pe străzile Libertății, Mareșal Antonescu, Mihai Viteazu, Grigore Rădulescu, Mircea Clenciu, Viforului și Profesor Hanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4814 secunde