Se caută lucrători pentru agricultura din Spania

408
Se caută lucrători pentru agricultura din Spania - secauta-1579034977.jpg

Articole de la același autor

O firmă din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania le oferă șomerilor 900 locuri de muncă în agricultură, la recoltarea fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine. Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, persoanele interesate trebuie să știe că se lucrează 6,30 ore/zi, cu pauză de masă o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva. Se caută 600 de femei și 150 de cupluri, cu vârsta cuprinsă între 18 și 50 ani, cu experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere. În ceea ce privește salariul, acesta este de 42,90 euro/zi (net 39,33 euro/zi). 


În plus, la sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro cenți/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut/oră. Beneficii și alte condiții: cazarea este oferită gratuit de companie, dar se plătesc utilitățile, 1,73 euro/zi. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract, costurile vor fi reținute din ultimul salariu al muncitorului. 


Angajarea se face pe o durată de trei luni, șase luni sau nouă luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul începe cu data de 1 martie 2020.


Ca urmare, persoanele cu domiciliul în județul Constanța, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Elena Tudose, din cadrul AJOFM Constanța, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4227 secunde