SC Five Holding SA construiește un ansamblu de blocuri turn, pe strada Eliberării

1273
SC Five Holding SA construiește un ansamblu de blocuri turn, pe strada Eliberării - untitled-1528882097.jpg

Articole de la același autor

SC Five Holding SA a obținut astăzi certificatul de urbanism de la Primăria municipiului Constanța pentru construirea unui ansamblu de blocuri pentru locuințe colective și spații comerciale pe strada Eliberării, în zona Halta Traian.


Potrivit documentației, firma va ridica mai multe blocuri, unele cu două niveluri de subsol, parter și șase etaje și altele cu două niveluri de subsol, parter și nouă etaje.


Tot SC Five Holding SA, alături de SC Mobitom SA, SC Sigma Trading SA și SC Onix Sercom SRL, a solicitat Comisiei de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța avizul de intenție privind elaborarea unui nou Plan Urbanistic Zonal în cartierul Inel II, zona Brick – Marvimex.


Noul PUZ are în vedere modificarea reglementărilor în vigoare, modificarea și completarea funcțiunilor admise, precum și reorganizarea circulațiilor și acceselor. Se pare că Five Holding va transforma toată zona Brick, cu piața, magazinul de materialele de construcții și spațiile din jur, într-un cartier rezidențial cu blocuri de cel puțin trei etaje.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9573 secunde