SĂPTĂMÂNA SUV-urilor OPEL la Rădăcini Motors Constanța

211
SĂPTĂMÂNA SUV-urilor OPEL la Rădăcini Motors Constanța - masina-1582834900.jpg

Articole recomandate

Cauți mașina potrivită oricărui sezon? Între 2 și 7 martie, la "Rădăcini Motors" Constanța, are loc evenimentul "Săptămâna Suv-urilor Opel", cu oferte speciale pentru SUV-urile Opel, pregătite și pentru Programul "Rabla". 
Alege SUV-ul care ți se potrivește! Te așteptăm în showroom-ul nostru din bulevardul Aurel Vlaicu nr. 133-135, sens giratoriu Pod IPMC. Detalii la 0341.180.180 sau pe opelconstanta.ro, program luni-vineri: 8.30-18.00, sâmbătă 9.00-14.00. 


Crossland X 
Perfect adaptat stilului de viață urban datorită designului SUV elegant și dimensiunilor compacte, cu motoare eficiente, inovații de clasă premium și flexibilitate excepțională. În timpul acestei săptămâni, 2-7 martie, la Rădăcini Motors Constanța, Opel Crossland X Enjoy 1.2 benzină 110CP MT pornește de la 12.750 Euro cu TVA și prima de casare incluse.


GRANDLAND X 
Un moment foarte bun din an pentru oricine își dorește un SUV. Opel Grandland X este pregătit pentru orice aventură. Cu o tehnologie avansată și un design uimitor, modelul Grandland X și versiunea sa plug-in hibrid sunt gata de acțiune. Pentru că între 2 și 7 martie la "Rădăcini Motors" Constanța, Opel Grandland X are un preț special: de la 16 250 Euro cu TVA și prima de casare incluse. De asemenea, deja puteți descoperi în showroom-ul nostru Noul Grandland Hibrid plug-in, nou venit în România. 


Rădăcini Motors este parte a grupului Rădăcini, cu un istoric în piața auto de peste 29 de ani. Un parteneriat frumos alături de clienții și, totodată, prietenii noștri.


* valoare financiara valabila doar in cazul initierii programului Rabla 2020, in limita stocului disponibil




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0266 secunde