Revelion în Piața Ovidiu. Mai multe străzi sunt blocate

1027
Revelion în Piața Ovidiu. Mai multe străzi sunt blocate - revelion2019-1545920994.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii sunt așteptați să petreacă Revelionul în Piața Ovidiu, cu muzică și artificii. Spectacolul va începe la ora 19.00, se va încheia la ora 1.00 și va fi susținut de Damian Drăghici, Sore, Nicoleta Nucă, Vanotek și DJ Slimboy. La trecerea dintre ani,

cei prezenți vor admira un superb spectacol de artificii.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, au fost impuse mai multe restricții de circulație. Începând de ieri și până pe 4 ianuarie, au fost blocate mai multe artere de acces. Este vorba despre intersecția străzii Traian cu strada Sulmona, intersecția bulevardului Tomis cu strada Sulmona, intersecția străzii Mircea cel Bătrân cu strada Sulmona și intersecția străzii Arhiepiscopiei cu intrarea în Piața Ovidiu.

În această perioadă, strada Marcus Aurelius va avea dublu sens de circulație, de la intersecția cu strada Sulmona și până în spatele Pieței Ovidiu.

Trafic restricționat

Totodată, luni, 31 decembrie, începând cu ora 18.00, traficul va fi restricționat la intersecția străzii Crângului cu strada Revoluția din 22 Decembrie 1989, la intersecția străzii Vasile Canarache cu strada Petru Rareș, la intersecția străzii Marcus Aurelius cu strada Sulmona, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian (zona "Lupoaică"), la intersecția străzii Traian cu strada Port (zona Poarta 3), în zona Poarta 1, la intersecția străzii Traian cu strada Termele Romane și la intersecția străzii C.A. Rosetti cu strada Petru Rareș.

De asemenea, în ziua de duminică, 30 decembrie, se vor interzice accesul și parcarea autovehiculelor în Piața Ovidiu, măsură care va fi valabilă până luni, 1 ianuarie, la ora 2.30. Riveranilor le vor fi eliberate permise de acces pentru a facilita intrarea acestora în zona afectată de restricții. Accesul se poate face și prin prezentarea unui act de identitate.

Pentru conducătorii auto vor fi disponibile parcările amenajate în apropierea, dar și în exteriorul perimetrului de siguranță. Autovehiculele vor putea fi lăsate în parcarea din Portul Tomis, bulevardul Regina Elisabeta, în parcarea din zona restaurantului Vraja Mării - Poarta 1, cu acces pe strada Termele Romane, în parcarea din zona strada Traian - până în dreptul Colegiului Național "Mihai Eminescu" și parcarea din fața instanțelor judecătorești.

În acest context, reprezentanții Primăriei Constanța recomandă constănțenilor care vor lua parte la evenimentele organizate în zona centrală a orașului să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative ori să aleagă deplasarea pietonală. În acest fel se vor evita blocajele auto în zona centrală a orașului.

Autobuzele Regiei Autonome de Transport Public Constanța vor avea un program prelungit în noaptea de Revelion. Liniile 42, 43, 44, 48, 51, 101C vor circula până la ora 2,00, având cap de linie Poarta 1. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3913 secunde