Rețea de voluntari în Arhiepiscopia Tomisului

286
2
Rețea de voluntari în Arhiepiscopia Tomisului - voluntariatcopiidaruri-1510247601.jpg

Articole de la același autor

Pe 12 noiembrie, Biserica Ortodoxă se va afla în Duminica a XXV-a după Rusalii, în care, la Sfânta Liturghie se va citi pilda Samarineanului Milostiv. Pornind de la modelul ajutorării aproapelui, expus în pildă, Departamentul Social-Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului va desfășura proiectul "Săptămâna Samarineanului Milostiv", ce are drept scop promovarea voluntariatului ca formă a misiunii creștine. 


Acțiunea se va derula, în perioada 12-19 noiembrie, și va angrena profesori de religie, credincioși, parohii, ONG-uri și servicii sociale din cuprinsul eparhiei. 


Concret, vor fi organizate activități de informare asupra importanței voluntariatului și necesității acestuia la nivelul comunității. Scopul este crearea unei rețele de voluntari la nivelul Arhiepiscopiei Tomisului care va colabora cu parohiile ce desfășoară activități social-culturale.


Profesorii de religie care doresc să se implice în proiect vor organiza activități dedicate copiilor și tinerilor care provin din familii aflate în situații de risc. Demersul lor va fi sprijinit de către parohii, prin cantinele sociale, centre de zi sau alte forme de asistență. 


Comentează știrea

Gigi
10 noiembrie 2017
Revoltator !

Imaginea cu niste copii in genunchi este o insulta grava la adresa scolii romanesti . Insulta devine si abjecta , cand copiii nestiutori , sunt pusi in genunchi , dupa ce primesc in sacose de plastic niste dulciuri neimsemnate , suc si alte porcarii ... Popalaii stau in picioare si ne spun cu nesimtire ca viitorul neamului sta la nivelul bocancilor lor . Ce rusine ! Popor de hoti , sau popor de cersetori ? Sau si una si cealalta ? Cum stam ?

Liviu Burebista
15 noiembrie 2017
pt Gigi

Incultura ta este revoltatoare. Priveste cu atentie fotografia, daca ar fi stat toti in picioare , atunci nu ar fi fost vizibili . De aceea axista aceasta metoda, cand un grup numeros de oameni vor sa faca o poza in grup, cei din randurile din fata se lasa in jos, pt a fi cuprinsi toti in obiectiv. Nu toti stau in genunchi, asa cum te vaicaresti tu si sant si adulti care stau in genunchi , tocmai pe a nu-i ecrana pe cei din spatele lor. Tu , bag de seama esti unul din acela, pe care corectitudinea politica ti-a spalat creierul si vezi numai discriminari si discriminati peste tot. PS. Printre altele in biserica se mai si ingenunchiaza si sa sti ca este la libera alegere.

Răspuns la: Revoltator !
Adăugat de : Gigi, 10 noiembrie 2017
Imaginea cu niste copii in genunchi este o insulta grava la adresa scolii romanesti . Insulta devine si abjecta , cand copiii nestiutori , sunt pusi...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Octombrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Ceremonial religios,  la Năvodari
Pagina a fost generata in 1.8173 secunde