Punctele Enel din județul Constanța, închise luni și marți

173
Punctele Enel din județul Constanța, închise luni și marți - puncteenel-1524846654.jpg

Articole de la același autor

Cele două puncte Enel din Constanța vor fi închise, luni și marți, pe 30 aprilie și 1 Mai, zile declarate libere legale. De miercuri, acestea reintră în programul normal, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00.


Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul și plățile efectuate, precum și înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App - ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800/07.08.09, pentru serviciul de telecitire.


În plus, clienții Enel Energie care doresc să își achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalitățile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari și comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum și în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html.


În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electrică. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5882 secunde