Produs cu sulfit, scos de pe rafturi la Lidl. Clienții trebuie să fie atenți la asta

1361
Produs cu sulfit, scos de pe rafturi la Lidl. Clienții trebuie să fie atenți la asta - lidl-1550250165.jpg

Articole recomandate

Lidl România recheamă preventiv produsul "Belbake Fulgi nucă cocos, 200 g", cu termenul de valabilitate 21 noiembrie 2019 și lotul 34188, în condițiile în care s-a constatat că produsul afectat conține conservantul dioxid de sulf nedeclarat pe etichetă.


"Din cauza posibilelor reacții alergice la ingerare, clienții cu alergie la sulfiți ar trebui să țină cont neapărat de retragere și să nu consume în niciun caz produsul. Având în vedere posibilele reacții alergice în urma consumului, clienții alergici la sulfiți trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări", arată anunțul Lidl de pe site-ul Autorității veterinare.


În schimb, retailerul precizează că în cazul persoanelor care nu sunt alergice la sulfiți produsul este apt pentru consum.


Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.


"Această retragere vizează exclusiv produsul 'Belbake Fulgi nucă cocos, 200 g' cu termenul de valabilitate 21.11.2019 și lotul 34188. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Belbake, nu sunt afectate de această rechemare", precizează Lidl. 


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2697 secunde