Primăvara vine cu mărțișoare și mesaje emoționante la Căminul pentru Persoane Vârstnice

285
Primăvara vine cu mărțișoare și mesaje emoționante la Căminul pentru Persoane Vârstnice - primavarasursaprimaria-1582803608.jpg

Articole de la același autor

Gărgărițe, flori colorate, materiale textile și mesaje pline de afecțiune au transformat Căminul pentru Persoane Vârstnice într-un atelier dedicat bucuriei primăverii. Vedeta întâlnirii de ieri din cadrul proiectului "Bunicii și nepoții" a fost mărțișorul, simbolul revenirii la viață a naturii.

Sub îndrumarea vârstnicilor, micuții din centrele de plasament au deprins arta confecționării mărțișoarelor. Micile "opere de artă" încărcate cu mesaje emoționante au fost dăruite bunicilor, ceea ce arată că acest proiect social creează o legătură emoțională din ce în ce mai puternică între participanți.

Implementat în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, proiectul social "Bunicii și nepoții" se desfășoară săptămânal și are ca scop înlăturarea sentimentelor de singurătate și abandon atât pentru vârstnici dar și pentru copiii din centrele de plasament. În cadrul proiectului au loc activități de socializare, jocuri interactive, muzică, artă sau alte activități antrenante.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4743 secunde