Primăria Constanța continuă plantările de toamnă

228
Primăria Constanța continuă plantările de toamnă - plantari10-1573130839.jpg

Articole recomandate

După ce în cursul lunii octombrie au fost plantate aproximativ 6.000 de plante ornamentale și peste 20.000 de bulbi, zilele aceastea continuă campania de plantări atât a florilor de toamnă, cât și a celor care vor răsări la primăvară. 


Tot ce înseamnă spațiu verde este înfrumusețat: sensuri giratorii, intersecții, aliniamente stradale sau parcuri. 


Doar la începutul acestei săptămâni au fost plantate aproximativ 2.500 de flori din speciile: clopoței de coral, spânzi, lavandă, hortensii, crizanteme și bulbi: iriși, lalele, narcise, care schimbă imaginea Constanței. 


Locațiile în care au avut loc plantările în primele zile ale acestei săptămâni sunt: Piața Ovidiu, Faleza Cazino, fâșiile stradale de pe str. Termele Romane, sensul giratoriu de pe str. Traian, scuarul de la intersecția b-dului Tomis cu str. Traian, scuarul trapezoidal de la statuia Lupoaicei Capitoline din zona Peninsulară, parcul din Poarta 6, scuarurile de la Far și cel de la intersecția str. Traian cu b-dul 1 Mai. 


"Facem apel la constănțeni să protejeze plantațiile nou-înființate, să contribuie la menținerea acestora în stare de vegetație și, dacă este cazul, să sesizeze Primăria Constanța (0241.550055) sau Direcția Generală Poliția Locală (0241.484205 sau 0799.606142 - WhatsApp) în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendro-floricol din teren.", anunță Primăria Constanța.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5403 secunde