€ 4.7576
£ 5.4657
$ 4.1938

Mai multe ştiri online:

Poșta a introdus în sfârșit plata cu cardul la ghișeu: POS-urile sunt disponibile deja în 12 unități poștale din București și alte 38 unități din țară

Ştire online publicată Joi, 11 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
​​"Poșta Româna a implementat deja, începând cu 1 septembrie 2018, într-un număr de 50 de subunități poștale (12 în București, iar restul în țară), plata cu cardul pentru o gamă variată de servicii poștale, au precizat joi pentru HotNews.ro oficialii companiei. 'La sfârșitul lunii septembrie 2018 s-a încheiat un alt contract pentru achiziția serviciilor de plată prin intermediul a încă 950 de POS-uri, astfel încât modalitatea de plată cu card bancar să fie extinsă la nivelul tuturor subunităților poștale informatizate, până la sfârsitul anului.'.


"Poșta Română a început deja dotarea subunităților poștale cu terminale POS, însă, având în vedere dimensiunea rețelei și necesitățile de ordin tehnic (instalare echipamente, instruire salariați, service și mentenanță etc.), POS-urile se instalează cu prioritate în subunități poștale informatizate din mediul urban, în mod etapizat.


Astfel, începând cu 1 septembrie 2018, Poșta Română a implementat, deja, într-un număr de 50 de subunități poștale, plata cu cardul pentru o gamă variată de servicii poștale (vânzare de mărfuri, timbre poștale, timbre fiscale, timbre judiciare, mandate încasare facturi, trimiteri de corespondență internă și internațională, trimiteri de colete interne și internaționale, servicii poștale express interne și internaționale).


La sfârșitul lunii septembrie 2018 s-a încheiat un alt contract pentru achiziția serviciilor de plată prin intermediul a încă 950 de POS-uri, astfel încât modalitatea de plată cu card bancar să fie extinsă la nivelul tuturor subunităților poștale informatizate, până la sfârsitul anului.", au precizat oficialii Poștei Române.


Poșta Română, cel mai mare operator poștal din țară, are peste 24.000 de angajați și este deținută de statul roman, prin Ministerul Comunicațiilor, în proporție de 75%, și de Fondul Proprietatea în proporție de 25%. 


Sursa: hotnews.ro
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7037 secunde