Polițiștii de frontieră l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă la copiii din satul Vâlcelele

249
Polițiștii de frontieră l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă la copiii din satul Vâlcelele - politistiidefrontiera3-1544973138.jpg

Articole de la același autor

Înainte de sărbători, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și-au propus să le facă o surpriză copiilor care învață la școala din satul Vâlcelele, județul Constanța. Fiind în anul sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire, iar principala dimensiune a Centenarului este una educativă, Garda de Coastă a dorit să contribuie la dezvoltarea educației viitoarei generații.

Astfel, au fost achiziționate din donații și contribuții benevole ale personalului, rechizite și materiale didactice, precum imprimantă, table magnetice, harta României, caiete, pixuri, cărți de colorat și de povești, blocuri de desen, pensule și acuarele, jocuri educative etc.

De asemenea, cu sprijinul filialei Constanța a Colegiului Psihologilor, militari și scafandri din cadrul Centrului de Scafandri - Nava Maritimă "Grigore Antipa", Asociației Filantropica, precum și altor persoane care au dorit să contribuie la această acțiune, au fost dăruite pachete cu dulciuri și articole de îmbrăcăminte.

Și, pentru că este luna cadourilor, dar și pentru a-i introduce în spiritul sărbătorilor, a fost adus un grup de colindători, elevi de la Liceul Teoretic "George Emil Palade", Constanța, coordonați de psihologul liceului. Totodată, cei mici s-au bucurat de prezența lui Moș Crăciun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4233 secunde