O nouă avertizare de la meteorologi. Polei și vânt puternic, în zilele următoare, la Constanța

1723
O nouă avertizare de la meteorologi. Polei și vânt puternic, în zilele următoare, la Constanța - onouaavertizare-1548411763.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă informare de vreme rea, pentru zilele următoare, în întreaga țară. Sunt așteptate precipitații moderate cantitativ, intensificări temporare ale vântului și polei.

Până duminică dimineață, în jurul orei 6, aria precipitațiilor, în general moderate cantitativ, se va extinde începând din sud-vestul țării. În regiunile sudice și sud-estive vor predomina ploile, în nordul Moldovei, Banat și Crișana, precum și la munte vor fi mai ales ninsori, iar în restul teritoriului se vor semnala precipitații mixte. Temporar, vor fi depuneri de polei. Vântul va prezenta intensificări în jumătatea de sud a teritoriului, dar și pe crestele montane, unde ninsoarea va fi temporar viscolită.

XXX

De asemenea, astăzi, până în jurul orei 14, județele Constanța și Tulcea sunt sub cod galben de ceață care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri. De asemenea, se vor semnala depuneri de chiciură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Ianuarie 2019
Stire din Social : Cod galben de ceață, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4517 secunde