Numărul morților în atacul de la Spitalul Săpoca a crescut la șapte. O femeie a decedat la spital

133
Numărul morților în atacul de la Spitalul Săpoca a crescut la șapte. O femeie a decedat la spital - spitalinteriore1550500104270-1568966655.jpg

Articole recomandate

Încă un pacient dintre cei răniți în atacul de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a murit la spital, la o lună de la incident, fiind vorba despre o femeie aflată încă de atunci în stare gravă.


Numărul deceselor în urma atacului din luna august de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Săpoca a ajuns la șapte, potrivit opiniabuzau.ro. Ultima persoană care a decedat este o femeie de 79 de ani care a murit la spitalul Universitar București. Încă de la incident, femeia s-a aflat constant în stare gravă, în ciuda eforturilor medicilor.

În noaptea de 17 spre 18 august, un bărbat internat cu etilism la Spitalul Săpoca a lovit cu stativul de la perfuzie pacienți aflați în două saloane – unul de femei și unul de bărbați. Pe loc au murit trei persoane, iar zece au fost rănite.

Ulterior, alți răniți au murit la diferite spitale.



Bărbatul care a provocat incidentul este încă de atunci internal la același spital, sub supraveghere strictă și tratament.

El este cercetat pentru omor calificat, tentativă a omorul calificat și distrugere.

De asemenea, procurorii cercetează modul în care angajații unității medicale și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Septembrie 2019
Stire din Social : Avarie RAJA. Apă cu presiuni scăzute!
Pagina a fost generata in 1.4999 secunde