Nou produs turistic: sejururi pentru detoxifiere în Delta Dunării

258
Nou produs turistic: sejururi pentru detoxifiere în Delta Dunării - ddd-1579008486.jpg

Articole recomandate

Un complex din Delta Dunării le oferă turiștilor sejururi pentru detoxifiere de la cinci până la zece zile, fiind prima ofertă de acest fel pentru zonă, noul produs turistic încercând să atragă vizitatori în Deltă și pe durata iernii.

Reprezentanta Asociației de Management a Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD), Corina Davidov, a declarat pentru Agerpres că produsul turistic este disponibil la un resort de cinci stele din satul Crișan. "Alături de centrele SPA care se află la Sfântu Gheorghe, Crișan, Tulcea, detoxifierea se adresează unei categorii speciale de turiști. Aceste două produse îmbogățesc oferta deja existentă turistică tradițională din Deltă, plimbări pe canale, pescuit, birdwatching, gastronomia deltaică atât de gustoasă", a afirmat reprezentanta AMDTDD.

Potrivit specialiștilor complexului turistic, Delta Dunării este cel mai potrivit mediu pentru detoxifiere, aici neexistând poluarea din marile orașe care afectează procesul inițiat de medici. "La finele detoxifierii, toți clienții pot simți că nu mai sunt obosiți, că au mai multă energie. Îi învățăm, de asemenea, cum să mănânce și să bea corect și de ce este important sportul", a declarat reprezentantul complexului turistic, Mustafa Ayca.

Cu o experiență de 11 ani în acest domeniu, Mustafa Ayca a menționat că lucrează de aproape patru ani în România și că a decis deschiderea centrului din Deltă după ce a realizat beneficiile acestei zone naturale. "Am venit aici, în Deltă, pentru că este o zonă liniștită, iar detoxifierea este importantă nu doar pentru corp, ci și pentru minte, iar din acest punct de vedere centrul este cel mai bun loc pentru acest proces", a menționat Mustafa Ayca.

În timpul programului, clienții au acces la analize medicale efectuate de doctori, ședințe de fitness, aquagym, meditații și masaj, precum și la o dietă cu sucuri naturale. Costul unui pachet all-inclusive de cinci zile de detoxifiere la complexul din Crișan este de 555 de euro de persoană, iar cel de 10 zile poate să ajungă la 1.111 euro.

În această perioadă, majoritatea unităților de cazare din Delta Dunării sunt închise.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.474 secunde