X
X
Mai multe ştiri online:

Noi locuri de joacă pe strada Adamclisi și pe strada Dionisie cel Mic

Ştire online publicată Miercuri, 06 Noiembrie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Tot mai multe locuri de joacă au fost date în folosință în ultima perioadă, astfel că din prima etapă în care urmau să fie modernizate 25 de spații destinate celor mici, mare parte din ele au fost deja finalizate.

În momentul de față se mai lucrează la infrastructura spațiului recreativ situat pe strada Adamclisi, iar la cel de pe strada Dionisie cel Mic se montează echipamentele de joacă. La spațiile destinate copiilor din strada Dispensarului și din parcurile de la Teatrul "Oleg Danovski", Gară și Tomis II mai trebuie turnat doar covorul antitraumă, urmând ca apoi să fie folosit în voie de cei mici.

"Facem un apel către toți locuitorii orașului să nu intre în spațiile de joacă, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări și pentru a le menține curate pentru sănătatea copiilor noștri", subliniază reprezentanții Primăriei Constanța.

Orice incident sau fenomen antisocial poate fi sesizat la Poliția Locală, la numărul de telefon 0241/484.205 sau pe WhatsApp, la numărul 0799/606.142. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31422 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3761 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1416 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1387 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4817 secunde