Noi locuri de joacă pe strada Adamclisi și pe strada Dionisie cel Mic

407
Noi locuri de joacă pe strada Adamclisi și pe strada Dionisie cel Mic - locurinoidejoaca-1573028704.jpg

Articole de la același autor

Tot mai multe locuri de joacă au fost date în folosință în ultima perioadă, astfel că din prima etapă în care urmau să fie modernizate 25 de spații destinate celor mici, mare parte din ele au fost deja finalizate.

În momentul de față se mai lucrează la infrastructura spațiului recreativ situat pe strada Adamclisi, iar la cel de pe strada Dionisie cel Mic se montează echipamentele de joacă. La spațiile destinate copiilor din strada Dispensarului și din parcurile de la Teatrul "Oleg Danovski", Gară și Tomis II mai trebuie turnat doar covorul antitraumă, urmând ca apoi să fie folosit în voie de cei mici.

"Facem un apel către toți locuitorii orașului să nu intre în spațiile de joacă, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări și pentru a le menține curate pentru sănătatea copiilor noștri", subliniază reprezentanții Primăriei Constanța.

Orice incident sau fenomen antisocial poate fi sesizat la Poliția Locală, la numărul de telefon 0241/484.205 sau pe WhatsApp, la numărul 0799/606.142. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6824 secunde