"NEVERSEA" PARALIZEAZĂ TRAFICUL DIN SUDUL ȘI ESTUL CONSTANȚEI. CUM SE VA CIRCULA ÎN PERIOADA FESTIVALULUI ȘI CE NOUTĂȚI AU APĂRUT

8392

Articole de la același autor

Mai multe străzi din sudul și estul municipiului Constanța vor fi blocate pe perioada festivalului Neversea. Nu se va circula cu mașina în zona peninsulară, pe strada Mircea și pe o parte din bd. Tomis.

Peste 600 de jandarmi for fi mobilizați exclusiv pentru asigurarea securității și menținerii ordinii publice în perioada și în zona festivalului.

"Facem un apel către public: Să ne înțeleagă prezența și să nu vină cu bagaje la festival. Nu au acces cu bagaje voluminoase în incinta festivalului. Le dorim să se distreze și să încheiem evenimentul fără nicio problemă", este apelul făcut de colonelul Liviu Uzlau.

În completare, colonelul Popa Daniel, ISU Dobrogea, a spus că 70 de oameni, respectiv paramedici, medici, asistenți și scafandri vor fi mobilizați pentru acest eveniment.

Poliția Locală Constanța spune că aproape toți agenții vor asigura măsurile necesare bunei desfășurări.

De asemenea, reprezentanții autorităților constănțene fac un apel către localnici și turiști să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să limiteze pe cât posibil deplasarea cu autoturismul.

RATC este, de asemenea, pregătită pentru marele eveniment muzical. 54 de autobuze vor ajunge, în fiecare oră, în portul Tomis pentru a asigura deplasarea participanților la trafic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2044 secunde