Ministrul Economiei a anunțat data la care se redeschid mall-urile. Ce se întâmplă cu cinematografele și locurile de joacă

1433
Ministrul Economiei a anunțat data la care se redeschid mall-urile. Ce se întâmplă cu cinematografele și locurile de joacă - 16426-1591105487.jpg

Articole recomandate



Ministrul Economiei Virgil Popescu a anunțat că mall-urile se deschid pe data de 15 iunie, dacă numărul cazurilor de coronavirus rămâne în trendul descendent înregistrat acum, informează Digi24.


Decizia a fost luată după o întâlnire pe care ministrul a avut-o cu premierul Ludovic Orban și cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România.


Virgil Popescu spune că, deocamdată, nu a fost luată în calcul și redeschiderea cinematografelor și a spațiilor de joacă pentru copii din mall-uri, din 15 iunie.


"Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România. Aceștia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie.


Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior. Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate", a anunțat ministrul Virgil Popescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7388 secunde