Maria Grapini: Dacă nu susținem familia tradițională, "nu pot apărea copiii"

128
Maria Grapini: Dacă nu susținem familia tradițională,

Articole recomandate

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, sâmbătă, că România "nu stă bine" din punct de vedere demografic, iar dacă familia tradițională nu va fi susținută, "nu pot apărea copiii".


Prezentă la Cluj, Grapini a susținut că familia tradițională înseamnă căsătoria dintre o femeie și un bărbat.

"Noi, PPU, avem în doctrină familia tradițională, conservarea valorilor, tradițiilor. Eu voi vota 'da' la referendum. Îmi pare rău că nu este foarte explicită întrebarea, era bine să fie o formulare mult mai precisă. Vreau să explic și de ce are legătură susținerea familiei tradiționale cu securitatea statului: din punct de vedere demografic, România nu stă bine și dacă noi nu vom susține familia tradițională, căsătoria dintre o femeie și un bărbat, nu pot apărea copiii", a spus Grapini.

Europarlamentarul a precizat că poziția sa nu trebuie interpretată drept o discriminare față de alte persoane.

"Nu mă opun parteneriatelor, dar vreau această definiție ca să facem distincție dintre parteneriate. (...) Nu discriminez pe nimeni, pot să fie doi parteneri, două partenere, parteneri care nu se căsătoresc - să le numim parteneriate - însă familia tradițională să fie rezultatul căsătoriei dintre o femeie și un bărbat", a explicat Grapini.

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 și 7 octombrie, între orele 7,00 și 21,00. Întrebarea care le va fi adresată cetățenilor și la care aceștia trebuie să răspundă cu 'da' sau 'nu' va fi: "Sunteți de acord cu Legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?".


sursa: realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3881 secunde