Manualele de biologie vor ajunge pe băncile elevilor

193
Manualele de biologie vor ajunge pe băncile elevilor - manuale-1536339845.jpg

Articole de la același autor

Recent, au fost sesizate o serie de greșeli în cele două manuale de biologie de clasa a VI-a, tipărite anul acesta, pentru elevi. Tocmai de aceea, Ministerul Educației Naționale aduce câteva clarificări vizavi de acestea.

"Variantele digitale corectate ale acestor două manuale școlare vor fi postate pe platforma manuale.edu.ro, cu celeritate, astfel încât să poată fi utilizate de elevi și profesori din prima zi de școală. Totodată, va fi realizată și trimisă în școli o erată tipărită. La nivelul MEN, a fost constituită o Comisie de cercetare pentru a stabili persoanele responsabile de situația creată, instituția urmând a lua ulterior măsurile legale ce se impun", au precizat reprezentanții MEN.

Ca urmare, pentru evitarea unor astfel de situații regretabile, procedura de realizare a manualelor școlare va fi revizuită și îmbunătățită, inclusiv prin introducerea unei etape suplimentare de verificare a variantelor finale ale manualelor școlare, la nivelul inspectoratelor școlare, prin inspectorii de specialitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.264 secunde