Mai multe străzi din Constanța, fără curent electric

230
Mai multe străzi din Constanța, fără curent electric - curentcopy-1539271875.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii de pe mai multe străzi din municipiu nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E - Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, între orele 9 și 15.30, în municipiul Constanța, sunt afectați consumatorii de pe străzile Scheia, Putna, aleea Moților, străzile Dobrogei, Chiliei și Ion Rațiu.

XXX

În restul județului, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în Eforie Sud, pe strada Tudor Vladimirescu, întrerupere totală, și în Costinești, pe străzile Henry Coandă, Traian Vuia, Aviator Agarici, Aurel Vlaicu, Emil Constantinescu, Portului, Faleza Soarelui, Meduzei, Albatrosului, Pescărușului și Talianului, întrerupere totală.

De asemenea, între orele 8 și 18, se oprește curentul în localitatea Moșneni, pe străzile Alexandru Lăpușneanu, Petru Șchiopu, Dimitrie Cantemir, Mihail Racoviță, Ieremia Movilă, Radu Mihai și Constantin Duca, dar și în Ovidiu, în zona peninsulară, pe străzile P17, P9, P11, P15, P10, P14, P7, P8, P12, și la blocul AM4, scările A și B.

Iar între orele 9 și 17, se lucrează în localitatea Lanurile, pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Mareșal Antonescu, Prof. Hanu, Mihai Viteazu, Libertății, Viforului, Grigore Rădulescu și Franz Iosef, precum și în localitatea Movilița, pe străzile Constanței, Grâușorului, Trandafirului, Macilor, Brândușei, Liliacului și Eroilor, întrerupere parțială, și în localitățile Aliman, Dunăreni și Vlahi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0332 secunde