Mai multe localități din județ, fără curent electric

163

Articole de la același autor

E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. În municipiul Constanța, între orele 12.00 și 14.00, sunt afectați consumatorii de pe strada Caraiman nr. 2 - sediul Oil Terminal, iar, între orele 13.00 și 21.00, cei de pe strada Călărași nr. 22 - 24, sediul administrativ RAJA.

În restul județului, între orele 9.00 și 11.00, sunt anunțate întreruperi în municipiul Mangalia, pe străzile Șerban Cantacuzino și Alexandru Ilias, iar, între orele 11.00 și 13.00, în municipiul Mangalia, stația TransGas, UM2146 Pompe.

De asemenea, între orele 8.00 și 16.00, se oprește curentul în localitatea Topalu, pe străzile Dorului, Dunării, Izvor, Bujorului, Murelor, zona fost CAP Topalu și Pompele Apă Topalu, iar, între orele 9.00 și 17.00, în orașul Cernavodă, pe străzile Ioachim Ionașcu, Prelungirea Seimeni, Viorelelor, Brândușelor, Rovine, Zefirului și Ghioceilor, precum și în localitatea Ciobanu, pe străzile Libertății, Cloșca, Crișan, Horia și Avram Iancu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4231 secunde