Lucrări de asfaltare pe bulevardul Tomis. Vor fi restricții de circulație

255
Lucrări de asfaltare pe bulevardul Tomis. Vor fi restricții de circulație - lucrarideasfaltare1-1537547296.jpg

Articole de la același autor

Un nou tronson al bulevardului Tomis va intra, de săptămâna viitoare, într-un proces de reabilitare. Este vorba despre porțiunea cuprinsă între străzile Farului și Poporului care va fi frezată în vederea asfaltării, luni și marți noaptea, 24 și 25 septembrie.

"Pentru ca lucrările să se desfășoare în bune condiții, constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă, sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Lucrările de frezare sunt efectuate de către S.C. Confort Urban SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța, între orele 22.00 și 5.00 dimineața, iar în tot acest interval orar, traficul va fi restricționat alternativ, pe câte un sens de mers", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Potrivit acestora, după frezarea carosabilului urmează asfaltarea care va fi efectuată joi și vineri noaptea, cu aceleași restricții în ceea ce privește staționarea și parcarea autovehiculelor. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8855 secunde