Litoralul turistic în perioada interbelică. Expoziție inedită cu documente oficiale

455
Litoralul turistic în perioada interbelică. Expoziție inedită cu documente oficiale - litoralulturistic-1558380251.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii sunt așteptați, astăzi, de la ora 11.00, la o expoziție inedită cu imagini deosebite de pe litoralul românesc. Evenimentul este găzduit de Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța și este organizat de Serviciul Județean Constanța al Arhivelor Naționale în colaborare cu Asociația Arhiviștilor și Prietenilor Arhivelor "Ovidius" Constanța. Expoziția are tema "Litoralul turistic în perioada interbelică, în documente și imagini".


În acest sens, vor fi expuse documente și cărți poștale ilustrate din fondurile și colecțiile arhivistice aflate în patrimoniul Serviciului Județean Constanța al Arhivelor Naționale, alături de vederi, fotografii de epocă, pagini din ziarele vremii și lucrări deținute de Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța.


"Intenția organizatorilor este de a scoate în evidență valoarea patrimoniului arhivistic constănțean și să ofere celor interesați imaginea litoralului românesc din perioada interbelică", precizează Nicoleta Paraschiv, reprezentantul Serviciului Județean Constanța al Arhivelor Naționale.


Expoziția va fi deschisă în perioada 21 mai – 7 iunie și se adresează atât specialiștilor în domeniu, cât și publicului larg. (A.P.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7382 secunde