Hotelurile și restaurantele își propun reduceri de tarife, nu scumpiri. Ce ne așteaptă în acest sezon estival

1000
Hotelurile și restaurantele își propun reduceri de tarife, nu scumpiri. Ce ne așteaptă în acest sezon estival - bananafansearesort-1590585286.jpg

Articole recomandate

Niciunul dintre membrii Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) nu și-a propus să mărească tarifele pentru serviciile turistice oferite în acest sezon, a declarat, miercuri, prim-vicepreședintele executiv al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Dragoș Răducan, în cadrul unei videoconferințe organizată de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), informează Agerpres.


"Pentru această vară, niciun coleg de-al meu nu și-a propus să mărească tarifele în ceea ce privește prestațiile de servicii turistice. În hotelărie, în serviciile turistice, la pensiuni, la hoteluri, pe litoral, în balnear, nimeni nu și-a propus să mărească tarifele, dimpotrivă, și-au propus să facă, pe anumite perioade, oferte speciale cu scăderea tarifelor", a afirmat reprezentantul Federației Patronatelor din Turismul Românesc.


La rândul său, reprezentantul Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), Octav Dura, a precizat că membrii acestei asociații se gândesc să opereze scăderi de prețuri și nu scumpiri.


"Nici noi nu ne-am gândit la acest lucru, dimpotrivă, ne gândim la scăderi", a menționat reprezentantul organizației menționate.


Șeful Direcției Generale Turism din cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Răzvan Pîrjol, a susținut că Guvernul va susține financiar investițiile făcute în domeniul turistic pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.


"Guvernul, prin Ministerul Economiei, va susține parțial sau total acele investiții obligatorii în urma restricțiilor impuse de către criza covid, tocmai pentru a veni în sprijinul menținerii prețurilor, pentru o protecție atât a operatorilor, cât și a clienților pe care aceștia îi vor avea", a menționat Răzvan Pîrjol.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8723 secunde