GRIPA FACE RAVAGII! Încă TREI oameni au murit, azi

204
GRIPA FACE RAVAGII! Încă TREI oameni au murit, azi - racealagripa-1518437607.jpg

Articole recomandate

Bilanțul victimelor făcute de gripă crește de la o zi la alta. Alți trei români au murit în această dimineață. Niciuna dintre persoane nu fusese vaccinată. De asemenea, victimele aveau și alte afecțiuni grave. Astfel, bilanțul deceselor făcute de gripă în acest moment a ajuns la 21. Între timp, spitalele continuă să ia măsuri pentru limitarea cazurilor de îmbolnăviri. 


Ultimele trei victime ale gripei sunt un bărbat de 67 de ani din Bihor, o femeie de 63 de ani din Arad și un bărbat în vârstă de 48 de ani din Iași. Acesta din urmă era internat la Institutul Regional de Oncologie din Iași cu leucemie, iar de două săptămâni se afla la Terapie Intensivă. Spitalul este în carantină, iar acesta este al doilea pacient bolnav de cancer care moare după ce a făcut gripă. Numărul cazurilor este în creștere în toate spitalele din Iași.

Până în acest moment au fost înregistrate 108 mii de cazuri de infecții respiratorii acute, cu 12 procente mai mult comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut și cu 23 de procente în plus față de săptămâna trecută. În continuare vaccinarea rămâne singura măsură eficientă împotriva gripei, spun medicii, însă românii stau destul de prost și la acest capitol. Doar 864.000 de persoane s-au imunizat în acest sezon.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6097 secunde