Germania caută manipulanți de bagaje din România

363
Germania caută manipulanți de bagaje din România - eures-1521048419.jpg

Articole de la același autor

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă săptămâna aceasta, prin intermediul rețelei Eures, 1.439 locuri de muncă vacante.

Germania se află, la fel ca și în săptămânile anterioare, pe primul loc în ceea ce privește ofertele de muncă, în această țară fiind nevoie de sute de manipulanți bagaje, șoferi manipulare bagaje și de camion, asistenți medicali, cofetari, fizioterapeuți, lăcătuși etc. Spaniolii, în schimb, au nevoie, în special, de agricultori și muncitori în fermele de porci.

În Malta, deficitul de personal se înregistrează în rândul șoferilor de autobuz, în Marea Britanie la capitolul lucrători în agricultură, iar în Finlanda, la măcelari și tranșatori carne de pasăre. Și Olanda cere culegători de căpșuni, sudori, lăcătuși confecții metalice și florari, iar polonezii vor specialiști în relații cu clienții, în timp ce danezilor le lipsesc distribuitorii de ziare și colete.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul Eures le poate îndruma.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6763 secunde