Artiștii de la festival, plimbați cu mașini de lux

Exclusiv Auto, partener oficial de mobilitate Neversea 2018

566
Exclusiv Auto, partener oficial de mobilitate Neversea 2018 - exclusivauto1-1530285064.jpg

Articole recomandate

Exclusiv Auto devine partener de mobilitate Neversea, cel mai mare festival de pe malul Mării Negre.  Peste 35 de mașini din portofoliul companiei vor fi puse la dispoziția organizatorilor pe toată perioada de festival, optându-se pentru brandurile Jaguar, Land Rover, Volvo, Subaru, Mitsubishi, Hyundai, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule de Ocazie și Das Welt Auto. 


"Când crezi cu adevărat în ceea ce faci, valoarea îți este recunoscută la cel mai înalt nivel, acesta fiind anul nostru, an în care cel mai mare festival de pe malul Mării Negre, Neversea, ne-a ales cu încredere ca partener oficial de mobilitate. Participarea noastră la acest eveniment a întărit imaginea pe care am construit-o cu pași mici, dar siguri. Suntem un dealer de încredere, solid și iată că avem capacitatea la acest moment să susținem un parteneriat de o asemenea anvergură", a declarat Camelia Ciciu, director Marketing & PR Exclusiv Auto. 


Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, Neversea, va avea loc în perioada 5 - 8 iulie, în Constanța. Povestea Neversea continuă și în 2018 cu experiențe unice, artiști în premieră în România și cu cei mai frumoși fani care, începând din acest an, vor vedea de pe plaja Neversea patru răsărituri de soare de neuitat.


Împreună cu artiști de renume internațional, festivalierii vor descoperi și în acest an diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică, dar și magia naturală a Mării Negre. 


Exclusiv Auto este dealer Jaguar, Land Rover, Volvo, Subaru, Mitsubishi, Hyundai, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule de Ocazie și Das Welt Auto din Constanța. 


"Succesul soluțiilor oferite de Exclusiv Auto constă în capacitatea de a oferi servicii integrate, grație efortului comun al tuturor departamentelor din cadrul firmei. Datorită experienței dobândite în timp, putem oferitoare soluțiile necesare clienților noștri, gama largă de servicii ajutând-ne să putem acționa rapid și să acoperim la nivel înalt toate solicitările clienților", a mai precizat directorul Marketing & PR al Exclusiv Auto.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0378 secunde