EXAMEN REZIDENȚIAT 2019. Peste 8.800 de absolvenți ai universităților de medicină și farmacie susțin astăzi examenul

126
EXAMEN REZIDENȚIAT 2019. Peste 8.800 de absolvenți ai universităților de medicină și farmacie susțin astăzi examenul - x2rezidenti12ke15706126426841-1575794077.jpg

Articole recomandate

Peste 8.800 de absolvenți ai universităților de medicină și farmacie susțin, duminică, examenul de rezidențiat. Proba se desfășoară în șase centre universitare, pe durata a 4 ore.


Ministerul Sănătății organizează, duminică, concursul de intrare în Rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie și, la fel ca în anii trecuți, examenul se va desfășura în 6 centre universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara, scrie news.ro.


"Cele 6 centre universitare îndeplinesc condițiile pentru organizarea concursului de intrare în Rezidențiat, dar și pentru pregătirea unui număr suplimentar de rezidenți. Am cerut ca acest concurs să se desfășoare în spiritul corectitudinii și

al transparenței, principiile acestei guvernări. Anul acesta nu schimbăm regulile în timpul jocului, dar, în condițiile în care resursa umană este deficitară căutăm soluții ca toți absolvenții care reușesc să treacă pragul de 60 la sută din punctajul maxim pe domeniu, pe țară, să fie admiși. Urez succes tuturor participanților la concurs și îi asigur de tot suportul noii echipe a Ministerului Sănătății", a declarat Victor Costache, ministrul Sănătății. Candidații trebuie să rezolve un test grilă cu 200 de întrebări, pe durata a patru ore. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7051 secunde