Eveniment medical important, în premieră la Universitatea "Ovidius"

441

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, numeroase cadre medicale renumite, atât din țară, cât și din străinătate participă la conferința "ATOM 2019". Evenimentul, creat de Asociația Traumatologilor și Ortopezilor din Moldova (ATOM), cu peste 20 de ani în urmă, este organizat, în premieră, la Constanța. Astfel, timp de trei zile, lectori valoroși, din țară și despre hotare, dar și asistenți medicali specializați în ortopedie și traumatologie, vor aborda teme variate care vor reflecta experiențe valoroase. 


Evenimentul se desfășoară, în acest weekend, la sediul Facultății de Medicină din cadrul Universității "Ovidius". Printre cei care vor lua cuvântul este prof. dr. Pol Rommens, primul președinte al Belgian Trauma Society,  Head of the Orthopedics and Traumatology Department, în cadrul University Medical Center, Johannes Gutenberg-University of Mainz, Germania. Departamentul pe care îl conduce este considerat Centru de Traumatologie de nivel I.  


Un alt invitat de notorietate este prof. dr. Florin Ramadani, de la Wels-Grieskirchen Klinikum, Austria, care va ȋmpărtăși din experiența sa privind anatomia artroscopică a genunchiului, instabilitatea patelară și reconstrucția artroscopică. 
Conferința, care reunește la Constanța elite ale ortopediei și traumatologiei, este organizată, pe plan local,  de echipa din cadrul secției clinice Ortopedie- Traumatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.601 secunde