Eurovision 2019: Olanda a câștigat ediția de anul acesta

154
Eurovision 2019: Olanda a câștigat ediția de anul acesta - duncanlaurence-1558253013.jpg

Articole recomandate

Reprezentantul Olandei, Duncan Laurence, a câștigat Eurovision 2019, cu piesa "Arcade" , în urma finalei ce a avut loc sâmbătă noaptea la Tel Aviv.


Olanda s-a clasat, astfel, pe primul loc, cu 492 de puncte, urmată de Italia, cu 465 de puncte și Rusia, cu 369 de puncte.


Câștigătorul a fost ales în urma voturilor juriilor de specialitate și fanilor din țările participante, aceștia din urmă exprimându-și opțiunea prin SMS sau prin intermediul aplicației mobile dedicate Eurovision, scrie agerpres.ro.


Cea care a deschis show-ul finalei de la Tel Aviv a fost Netta Barzilai, câștigătoarea de anul trecut a concursului cântecului european. De altfel, spectacolul de la Tel Aviv a reunit foști câștigători sau vedete Eurovision precum Dana International, Conchita, Mans Zelmerlow, Eleni Foureira, Verka Serduchka și Gali Atari.


Madonna a fost invitatul special al finalei Eurovision și a cântat sâmbătă, pe scena de la Tel Aviv, hitul "Like a Prayer" și noul său single, "Future", acesta din urmă alături de rapperul Quavo.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9414 secunde