€ 4.7619
£ 5.4653
$ 4.1988

Mai multe ştiri online:

ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi

Ştire online publicată Vineri, 08 Iunie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 7 și 18, sunt afectați consumatorii din cartierul Palazu Mare, de pe strada Sentinelei, Tineretului, Petre Dascălu, Barițiu, Grâului, Fuiorului, Dumbrăveni, parțial. 


În restul județului, între orele 8 și 18, sunt anunțate întreruperi în localitatea Cumpăna, în zona H - H1 - H2, pe străzile Crizantemei, Dealu Spirii, Berzei, Alexandru cel Bun, Theodor Aman, Transformatorului, Crinului, Salcâmului, Izvorului, Dorului, Pescarului, Monumentului, Banu Mărăcine, Egretei, Arcului, Brotăcei, iar între orele 9 și 17, în localitatea Tortomanu, pe strada 1 Decembrie, parțial, și pe străzile Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Ghioceilor, Primăverii, Carol I, Socului, Salciilor, întrerupere totală. 


De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul în toată localitatea Cobadin.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
miercuri, 20 februarie Foto : Fetița care a căzut în cap din microbuzul supraaglomerat a murit! 12560 vizite, 0 comentarii Fetița care a căzut în cap din microbuzul supraaglomerat a murit!
Cultură-Educație
marti, 19 februarie Foto : ESTE OFICIAL. Elevii încep anul școlar cu o săptămână mai devreme decât de obicei! 2785 vizite, 0 comentarii ESTE OFICIAL. Elevii încep anul școlar cu o săptămână mai devreme decât de obicei!
Actual
luni, 18 februarie Foto : VIDEO! Fenomen meteo înfricoșător!  A NINS CU FULGI NEGRI 1629 vizite, 0 comentarii VIDEO! Fenomen meteo înfricoșător! A NINS CU FULGI NEGRI
Economie
ieri, ora 23:06 Foto : Cât de sigură și de nepoluantă este navigația în portul Constanța? 948 vizite, 0 comentarii Cât de sigură și de nepoluantă este navigația în portul Constanța?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.0101 secunde