Donald Trump spune că a fost dus în buncăr să inspecteze spațiul de securitate, nu de teama protestatarilor

246
Donald Trump spune că a fost dus în buncăr să inspecteze spațiul de securitate, nu de teama protestatarilor - trump-1591202921.jpg

Articole recomandate

Președintele SUA, Donald Trump, a încercat să justifice, miercuri, transferul său pentru aproximativ o oră într-un buncăr, în contextul protestelor violente din fața Casei Albe, afirmând că a fost "mai mult o inspectare" a spațiului de securitate.


"Am fost acolo un interval foarte scurt de timp. A fost mai mult o inspectare" a buncărului, a declarat Donald Trump pentru postul Fox News, conform Digi24.


Liderul de la Casa Albă a explicat că mai vizitase acel buncăr. "Am fost acolo de două ori și jumătate", a spus Trump.


Președintele Donald Trump a fost dus într-un buncăr din Casa Albă, pentru a fi pus la adăpost, vineri seară, când protestatarii din jurul Casei Albe începuseră să devină violenți, potrivit New York Times. Informația a fost confirmată și pentru CNN și de un oficial al Casei Albe, precum și de o sursă din rândul forțelor de ordine.


Atmosfera în Casa Albă era tensionată, vineri, pe măsură ce protestatarii se adunau la poartă, strigau împotriva președintelui și chiar aruncau cu pietre și sticle. La un moment dat, îngrijorați pentru siguranța președintelui, agenții Secret Service l-au dus degrabă pe șeful Casei Albe într-un buncăr subteran care a fost folosit și în timpul atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001. 


Prima-doamnă, Melania Trump, și fiul lor, Barron Trump, l-au însoțit, de asemenea, pe președinte în buncăr, conform protocolului de securitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7223 secunde