DESCOPERIRE MACABRĂ! Elev găsit spânzurat într-o anexă gospodărească

194
DESCOPERIRE MACABRĂ! Elev găsit spânzurat într-o anexă gospodărească - criminalisti132-1548071818.jpg

Articole recomandate

Un elev de clasa a XII-a de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească din Orlat, localitatea sa natală.


"La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 16,55, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Orlat au fost sesizați, prin apel 112, în legătură cu faptul că, pe raza localității Orlat, într-o anexă gospodărească, a fost găsită o persoană spânzurată, un adolescent în vârstă de 18 ani, din localitate. În urma intervenției medicale, s-a constatat că adolescentul este decedat", spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, pentru Realitatea de Sibiu.


Tânărul care urma să dea Bacalaureatul anul acesta era elev la clasa de Științe ale Naturii, la CNGL.


Potrivit lui Octavian Negrea, directorul instituției de învățământ, elevul nu avea probleme de comportament și nu a cerut niciodată ajutorul profesorului – consilier școlar.


"Am discutat cu dirigintele lui, cu alți profesori, cu profesorul – consilier școlar, nu a avut niciun fel de probleme de natură școlară sau comportamentală. Era elev bun, avea medie mare, era apreciat de profesori. Nu avea absențe. Părinții nu ne-au comunicat că ar fi ceva probleme acasă. Ei au venit la ședințele cu părinții, au avut o colaborare bună cu școala. Nu avem ce să le reproșăm. Tânărul nu a solicitat consiliere. La noi, copiii care doresc au parte de profesor- consilier școlar, angajați ai CJRAE", spune Negrea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7147 secunde