De ce avantaje te vei bucura dacă apelezi la un credit rapid?

256
De ce avantaje te vei bucura dacă apelezi la un credit rapid? - creditrapid-1570692399.jpg

Articole recomandate

De ce avantaje te vei bucura dacă apelezi la un credit rapid?

Orice persoană poate avea nevoie, la un moment dat, de un credit rapid. Fie că te confrunți cu o situație neprevăzută, fie îți dorești să îți îndeplinești anumite nevoi, este suficient să apelezi la Provident și banii primiți te vor ajuta să îți duci planurile la bun sfârșit. Se poate să ai nevoie să investești în renovarea apartamentului sau pot interveni probleme de ordin medical, așadar un credit rapid de la Provident este mai mult decât binevenit.

De ce Provident?

Dacă te întrebi de ce să alegi un credit rapid de la Provident și nu de la o bancă, află că această instituție nebancară îți oferă sume mai mici de bani, ce sunt rambursate pe o perioadă mai scurtă. Compania Provident îți oferă posiblitatea de a alege personal perioada de rambursare, astfel încât să beneficiezi de mai multă libertate și să îți poți eșalona din timp suma ce trebuie rambursată.

Un alt avantaj oferit de compania Provident în condiția accesării unui credit rapid este posibilitatea de a alege, contra cost, serviciul auxiliar și opțional de gestionare la domiciliu al împrumutului. Ce înseamnă acest lucru? În primul rând, după ce solicitarea ta este aprobată, banii vor fi aduși direct la domiciliul tău de către un reprezentant Provident. Acesta te va vizita, apoi, la intervale regulate în vederea colectării rambursului.

Care sunt cerințele de aplicare?

Un credit rapid de la Provident are cerințe minime de aplicare, astfel încât toți cei care au nevoie de o anumită sumă de bani să poată accesa acest serviciu. Pentru a aplica pentru un credit rapid de la Provident este suficient să ai peste 18 ani împliniți, să ai cetățenie română și adresa de reședință pe teritoriul țării. De asemenea, vei avea nevoie și de un număr de telefon valabil pentru contact, dar și de dovada unui venit lunar minim de 300 de Lei, precum adeverință de salariu, talon de pensie sau interogare ANAF.

 

Înainte de a solicita un credit rapid de la Provident, poți intra pe site-ul companiei pentru a alege suma de care ai nevoie și de a calcula ratele cu ajutorul simulatorului de credit. Completează formularul de aplicare aferent cu informațiile necesare, iar în scurt timp vei fi contactat de unul din reprezentanții Provident.

Care sunt principalele avantaje ale unui credit rapid?

Printre cele mai mari avantaje oferite de accesarea unui credit rapid marca Provident se numără:

- sume între 500 și 15.000 de Lei (la un prim contact suma maximă este în valoare de 10.000 de Lei);

- rate fixe săptămânale sau lunare;

- transparență, flexibilitate și informații clare despre costuri și condiții.

Provident este prima instituție financiară care a lansat în România împrumutul la domiciliu și de la care poți accesa oricând un credit rapid. Cu timpul, compania a devenit cunoscută în întreaga țară pentru acordarea de credit rapid, transparență în prezentarea tuturor costurilor și corectitudine în respectarea angajamentelor. Pentru Provident, oamenii și nevoile lor sunt pe primul loc, de aceea siguranța lor este o preocupare constantă urmărită îndeaproape de reprezentanții instituției.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4505 secunde