Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

175
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - vremea7-1569008476.jpg

Articole de la același autor

Toamna a dat câteva semne că e pe cale să se instaleze, însă norii s-au risipit repede după ploile de joi noapte și vinery dimineață. Așa că week-endul se anunță însorit și cu temperaturi plăcute. Meteorologii anunță o ușoară încălzire, iar săptămâna viitoare valorile termice se vor încadra în cele normale pentru această perioadă a anului.


Sâmbătă, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă slab, până la moderat, dinspre nord. Maxima termică va atinge 19 grade Celsius. Peste noapte, norii se țin la distanță și termometrele vor indica minimum 12 grade. Duminică, va fi mult mai cald, cu valori termice cuprinse între 14 și 22 de grade.


Începutul săptămânii viitoare aduce din nou vreme frumoasă, apoi sunt așteptate ceva averse izolate. Totuși, temperaturile rămân ridicate și nu vor mai scădea sub 20 de grade pe timpul zilei, iar noaptea se vor înregistra 18, 19 grade. Vestea bună este că, week-endul următor, vor fi chiar și 25, 26 de grade, cu soare, vreme numai bună de picnic sau plimbări lungi pe malul mării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Miercuri, 04 Septembrie 2019
Stire din Social : Vreme mai răcoroasă, la Constanța
Vineri, 30 August 2019
Stire din Social : Temperaturi plăcute, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.3015 secunde